Swarm Hesap Silme

Swarm Hesap Silme

Yer bildirimi yapmak günümüzde bir hayli popüler ve artık insanlar sırf bunun için geziyor ya da bunun için yiyorlar. Gezdiğimiz ve gördüğümüz yerleri yalnızca biz görmemeliyiz, aynı zamanda takipçilerimiz ve yakın çevremiz de bu durumdan haberdar olmalıdır. Evet sosyal mecralar tam olarak bunu sağlıyor ve paylaşımlarımızı da bu doğrultuda yapmamıza en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Swarm isimli uygulama da bu konuda fazlasıyla başarılı ve yer bildirimi yaparak sizler de insanlara nerede olduğunuzu gösteriyorsunuz ve aynı zamanda yorum yazmalarına izin vermiş oluyorsunuz.

Bununla birlikte aynı mekanda kimler var ve kimler online gibi sorulara da yanıt alabiliyorsunuz. Dilerseniz aynı mekandaki kişileri ekleyebilir ve onlarla sosyal medya aracılığı ile arkadaş olabilirsiniz. Swarm kullanımı hali hazırda çok sayıda insan tarafından gerçekleştiriliyor ancak bu uygulamadan sıkıldıysanız ve artık hesaplarınızı silmek istiyorsanız, swarm hesap silme adımlarını takip etmeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz bu adımlara hep birlikte göz atalım ve silme işlemini nasıl yapabileceğinizi inceleyelim…

  • Bilgisayarlarınızdan internet tarayıcınızı açın ve Foursquare resmi sitesine giriş yapın ve bu ekran üzerinden hesap silme sayfasına da erişim sağlayabilirsiniz ancak bizler vakit kaybetmenizi istemiyoruz ve bir alt maddede direkt olarak silme ekranına ulaşabileceğiniz bağlantı yer alacaktır.
  • https://tr.foursquare.com/login?continue=%2Fdelete_me bu bağlantıyı kullanarak sizler de Swarm hesabı silme linki ile süreci daha hızlı ve daha kolay bir şekilde başlatabilirsiniz.
  • Swarm hesap bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı ve şifre bilgisi ile birlikte hesaba giriş yaparmış gibi ilerlemeniz gerekecektir.
  • Burada sizlere bir soru soruluyor ve neden onlara veda ettiğinizi öğrenmek istiyorlar. Seçenekler arasından herhangi birini seçip devam edebilirsiniz ya da bu alana detaylı bir açıklama yaparak hesap silme nedeninizi de paylaşabiliyorsunuz.
  • Hemen ardından delete account yani hesabımı sil butonuna tıklayarak sizler de Swarm hesaplarınıza veda edebilirsiniz.

 

İlgini Çekebilir

Swarm Hesabımı Yeniden Açabilir miyim?

Swarm kapatma işlemlerini yaptıktan sonra aynı kullanıcı adı ve bilgiler ile ne yazık ki hesaplarınıza giriş yapamazsınız. Arkadaşlarınız, taklip ettikleriniz ve yer bildirimleriniz internet çöplüğüne gönderiliyor ve kullanıma kapatılıyor.

Eğer geri dönmek isterseniz yeni bir kullanıcı adı ve üyelik ile adım atabiliyorsunuz, bu yüzden swarm hesap silme işlemini yerine getirmeden önce biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Uygulamayı silmek çok daha mantıklı olacaktır ve bu sayede swarm uygulamasından bir süre uzak kalabilirsiniz. Geri dönmek istediğinizde ise uygulamayı yeniden indirebilir ve kullanıcı adı şifre bilgileriniz ile giriş işlemini yapabilirsiniz.

Silme işlemi ile birlikte tüm paylaşımlarınızın da ortadan kalkacağını hatırlatmak isteriz. Yazılan yorumlar, aldığınız yorumlar ve yer bildirimleriniz de sıfırlanıyor. Eğer tüm bunları göze aldıysanız sizler de swarm hesap silme işlemi nasıl yapılır? Sorusuna verdiğimiz yanıtı inceleyebilir ve bu adımları takip ederek süreci sonlandırabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler, sitemizdeki diğer içerikleri okumanızı öneriyouz.

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politika'mızı inceleyebilirsiniz. Kabul et Detaylar