Snapchat Hesap Silme

Snapchat Hesap Silme

Anlık görsel paylaşımı mantığı ile hizmet veren bir sosyal mecradan ve hesap silme işleminden bahsedeceğiz. Snapchat ile birlikte fotoğraflarınız belli bir süreliğine karşı tarafa gösterildikten sonra internet çöplüğüne gönderiliyor. Bu mecra, kendi fenomenlerini yarattı ve hali hazırda en popüler uygulamalardan bir tanesidir.

Kullanımı oldukça kolay ve etkileşimin fazla olması da insanları bir araya getirmiş ve bu uygulamayı tercih etmelerine neden olmuştur. Henüz kullanmadıysanız kesinlikle tavsiye ediyoruz ve en azından göz atabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu yazımızda ise uygulamadan sıkılanlar ve artık bu uygulamaya veda etmek isteyenleri ve onların neler yapmaları gerektiğini konuşacağız. Snapchat hesap silme linki işleminin nasıl yapılacağını merak ediyorsanız eğer aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Snapchat Hesap Kapatma

  • ‘’https://accounts.snapchat.com/accounts/login?continue=https%3A%2F%2Faccounts.snapchat.com%2Faccounts%2Fdelete_account’’ linkine tıkladığınız takdirde karşınıza kullanıcı adı ve şifre bilgisinin talep edildiği bir ekran, form çıkacaktır. Sizlere sunduğumuz adres resmi siteyi işaret ediyor ve tedirgin olmanıza da gerek yoktur.
  • Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi girdikten sonra direkt olarak hesap silme ekranı karşınıza çıkıyor ve ‘’Delete Account’’ yani hesap sil butonu ile birlikte sizler de hesaplarınızı saniyeler içerisinde silebilirsiniz. Gördüğünüz gibi Snapchat hesap silme işlemi oldukça kolay ve uygulamaya veda etmek istiyorsanız eğer bu adımları takip etmeniz yeterlidir.
  • Bu arada unutmadan belirtmek gerekiyor ki, silme işlemi öncesinde Snapchat sizlere bir soru soruyor ve neden kendilerini terk etmek istediğinizi merak ediyorlar. Buraya bir açıklama yazabilir ya da sizlere sunulan seçeneklerden bir tanesini tercih ederek devam edebilirsiniz.
  • Tebrikler! Hesabınız silindi. Peki şimdi ne olacak?
İlgini Çekebilir

Snacpchat Hesap Silme Sonrası Geri Dönebilir miyim?

Snapchat hesap silme işlemi nasıl yapılır? Sorusuna yanıt verdikten sonra dilerseniz işlem sonrası sürece de hep birlikte göz atalım… Hesaplarınızı sildiğiniz takdirde takip ettikleriniz ile birlikte takipçilerinize de veda etmiş oluyorsunuz. Paylaşımlarınız da siliniyor ve bugüne kadar böyle bir hesap açılmamış gibi lanse ediliyor.

Snapchat hesabını tekrar aktif etmek isterseniz 30 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmalısınız. Aksi taktirde ne yazık ki kullanıcı adı ve şifreleriniz geçerli olmayacak ve hesaplarınıza da ulaşamayacaksınız. Sizlere sunduğumuz eylem, kalıcı hesap silme işlemidir ve uygulamaya tamamen veda etmiş olacaksınız.

Ben bir süre sonra geri dönmek istiyorum diyorsanız eğer yeni bir hesap açmak zorundasınız. Eğer kısa süreli ara vermeyi düşünüyorsanız hesaplarınızı dondurmanız ya da askıya almanız elbette daha doğru bir tercih olacaktır. Silme işlemi sonrası geri dönem gibi bir lüksünüz bulunmuyor.

Snapchat Hesabımı Sildim, Takipçilerim Ne Olacak?

Snapchat hesabı silme eylemini gerçekleştirdiğiniz takdirde takipçileriniz ile birlikte takip ettikleriniz de ne yazık ki hesaptan kaldırılıyor. Sizi takip edenler bir arama yaptıklarında ilgili kullanıcı adına ulaşamadıklarını göreceklerdir. Paylaşımlarınız da ulaşılamaz hale geliyor ve tüm bilgileriniz kısa süre içerisinde siliniyor. Bu yüzden kesin kararınızı vermeden bu eylemi gerçekleştirmenizi tavsiye etmiyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Cevap verdiğiniz için teşekkürler, sitemizdeki diğer içerikleri okumanızı öneriyouz.

Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için Çerez Politika'mızı inceleyebilirsiniz. Kabul et Detaylar